Back

Departamentul nostru organizează admitere în 2023 pentru următoarele programe de masterat:

Admiterea are loc exclusiv online. Asta înseamnă că toate etapele admiterii au loc online, de la depunerea dosarului și până la confirmarea acestuia. Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma de admitere: https://admitereonline.ubbcluj.ro/

Curricula

ORAR SEMESTRUL 1

Curricula masteratelor oferite de Departamentul de Știinţe Politice este concepută în aşa fel încât să asigure o expunere a studenţilor la principalele probleme teoretice, o bună pregătire în utilizarea tehnicilor analiza empirică şi o bună cunoaştere a elaborării politicilor în fiecare dintre domeniile specifice acoperite de această curricula – relaţii internaţionale, comportament politic, instituţii politice, sisteme politice comparate, politici est-europene.

Programele masterale oferă studenților posibilitatea de a efectua stagii de internship în cadrul acestei instituții, precum și în cadrul altor instituții sau organizații publice sau private de la nivel local sau din București. De asemenea, Departamentul colaborează cu experți invitați în cadrul cursurilor care vor fi oferite studenților.

Detalii pot fi găsite pe pagina fiecărui masterat.