elevi-scoala-altfel.jpg

ACADEMIA DE LEADERSHIP CIVIC

Departamentul nostru este în contact cu liceele din Cluj, iar profesorii noștri susțin periodic prelegeri pentru liceeni pe teme de actualitate, precum procesul de democratizare, lupta cu terorismul, Uniunea Europeană sau procesele electorale.

De asemenea, în fiecare an ne bucurăm să primim vizite din partea elevilor din Cluj și din alte orașe în cadrul programului ,,Școala altfel''.

Periodic organizămAcademia de Leadership Civic”. Acesta este un program de workshopuri, traininguri și activități destinat elevilor de liceu, oferit de Departamentul de Științe Politice din cadrul FSPAC. Acest program urmărește dobândirea și îmbunătățirea abilităților de lideri la nivelul elevilor de liceu, care apoi să poată fi folosite în evoluția lor profesională și personală ulterioară. Viziunea noastră este aceea de a contribui la dezvoltarea personală a elevilor de liceu pe baza unor seturi de valori și principii orientate către binele comun.

Cea mai recentă ediție s-a desfășurat în 2014, pe 5 aprilie și pe 12 aprilie, între orele 10 și 19, la sediul FSPAC din str. T. Moșoiu, nr. 71.

Programul celor două zile poate fi consultat aici (în pdf).

Nu există taxă de participare.

Informațiile despre edițiile viitoare vor fi publicate pe această pagină.

Iată-i mai jos pe profesorii și colaboratorii departamentului nostru implicați în acest program: