Festivitate2017-Main-res.jpg

DEPARTAMENTUL DE
ȘTIINȚE POLITICE

STUDENȚI

Informează-te!

Fiecare generație de studenți este un rezervor de motivație și provocări. Cunoaște-i și vino alături de ei!

+

PROFESORI

Cine suntem?

Profesorii noștri au realizări academice remarcabile și sunt implicați activ în comunitate și în procesele de elaborare a politicilor publice.

+

CERCETARE

CE STUDIEM?

Avem cea mai competitivă echipă de cercetători în științe politice din țară. Află mai multe despre proiectele noastre!

+

PUBLICAȚII

CITEȘTE-NE!

Activitatea noastră este reflectată de numeroasele publicații la edituri și în jurnale de top din străinătate și din țară și de aparițiile în mass-media.

+

Suntem o facultate conectată la realitățile lumii în care trăim!

Împreună cu noi vei explora și vei înțelege ce sunt globalizarea, diversitatea culturală, terorismul sau migrația. Suntem o echipă care pune accentul pe libertatea exprimării și importanța participării. Absolvenții noștri și-au construit cariere impresionante în poziții de responsabilitate și leadership atât în instituții publice din România și în instituții europene, cât și în domeniul privat și în cercetare.

 • Leonard Zagura

  " Cel mai important lucru la care contribuie facultatea este dezvoltarea personală a studentului - de la formarea unei etici a muncii la dobândirea unor aptitudini pentru carieră. Acel „critical thinking” e cel mai important câștig al acestor ani. "

  Leonard Zagura, Promoția 2016

 • Andreea Dodoși

  " Anii petrecuți aici au fost decisivi pentru dezvoltarea mea, datorită cunoștințelor dobândite prin cursuri și activități practice. Am făcut cea mai bună alegere venind la acest departament. Astăzi sunt intern la Guvernului României și mă pregătesc pentru admiterea la masterat. Pentru realizări de până acum și pentru cele ce urmează, mulțumesc Științe Politice! ❤ "

  Andreea Dodoși, Promoția 2016

 • " "

  ,